plötsligt händer det....

dröjer kvar i sängen, dels för jag inte orkar göra det jag borde göra, och dels för att jag vill njuta utav den ett litet tag till va...
känns som allting är klart, jag med för den delen, om man bortser från att jag inte har några kläder på mig eller den biten.

tagg tagg tagg, lite resefeber har man nog allt.. men nu e det nära!!byebye, hörz omett tag

because of you

de sjunger, "it don't matter if your black of white"
och det är så jävla sant, spelar ingen roll vilket ursprång, om du är vit eller svart, om du är kort eller lång, om du är brunhårig eller blond, vad du gillar och ogillar, det spelar ingen roll om du bor i kjula, ärla, gillberga eller hållsta, det spelar ingen roll ifall du kanske ska flytta till malmö, eller om du ska flytta till södertälje, det spelar ingen roll ifall du har en hjärnskada, om du är nykär, kramgo, eller om du sitter på bänken men är ändå med i landslaget, ddet spelar ingen roll ifall du inte blev årets lucia, att du är 95a, det gör ingeting att du inte följer med ut och reser, det spelar ingen roll om du har damp, det spelar ingen roll ifall du inte har facebook för fan, eller om du jobbat som städerska på parken. dina kryckor är inte viktiga, och de spelar heller ingen roll ifall du gång på gång faller för mannen som ska vara din, men han har bara haft lite svårt att bestämma sig. det spelar absolut ingen roll ifall du bor högst upp i tornen på tunavallshusen, om du har tagit körkort eller inte gjort det, om du brukade vara min videokompis, eller om du har hästgarv, eller håller i en 24 timmars, de spelar ingen roll att våran vecka inte längre är, eller att du nu inte bor i skogsängen, skiter fullständigt i om kebaben vi/du gillar, eller att vi e ganska hipe på vårat projekt, eller att vi är kungar på ameno, det spelar ingen roll ifall du backade in i din brevlåda, eller om du röker, bara något jag inte gillar. eller om du är min fru. de spelar ingen roll ifall du har ticks, eller om du äter max ungefär varje dag, eller om du gillar kent. det spelar ingen fucking roll...

alla dessa saker är kontraster, små saker, små detaljer, som bara utgör någonting. det har med er att göra, och dessa saker är inte viktiga i det hela, utan helheten står ni för.
ja men de är för er, allt e det.
viktiga människor

du victoria, du kan inte förstått att du var viktig. för det var du, och är fortfarande

vadåråååå

sorry laget, jag menar det.. träningen sög idag och mitt humör lika så!
så jävla välbehövligt uppehåll väntar i en och en halv vecka....
skulle ju vara så skönt att komma bort också, jo men juste... hehe

under kvällen har jag hunnit med en jävla massa och inte har jag tagit det lugnt inte..
nu börjar det runda av, tänkte somna och sova ett slag, kan behöva lite sömn innan detta.
kan bara bli bra breh...

älskade ängelöppna grinden för nu går jag ut

sov inte speciellt bra inatt... så nu är jag bra jävla trött, behöver egentligen plocka med grejer... men nää!
jag ska nog sova en stund tänkte jag.
ber till gudarna att matten idag gick bra, men kändes bra, men vem fan vet!

skärpning

ojojoj nu är det matte prov... jag är svettig och e nervös......

kom igen

ligger i sängen hos fjantis, hon ligger som ett barn i min famn, den där Caroline ligger i soffan! har ätit så mycket ikväll att jag nästan spydde, men de var tjockt med gott.. tack markku och anki! skulle ju kika greys, men de funkade inte riktigt... så nu är det wallander istället! imorgon är det skola igen, vafan, de är hett fett lätt!

gårdagens sexighet

sweeet

varit och handlat lite, så nu börjar de närma sig.
ska snart åka till tunapark och fiffla litegrann, sedan blir det lite basket och sedan handboll.
ikväll drar jag till hållsta, bästaste!

lucky

sitter nu med lite matematik i baken, behöver studera mera..
har även fifflat inför resan, funderat på vad som ska med, måste åka och handla med mor min..
näst på tur är att bränna ner greys anatomy på skivor, antis och jag ska nämligen se det ikväll, från början! hon måste ju lära sig kika på det... det är viktigt!

so long

hey i'm in my bed

jamen i sängen ligger man efter en fin kväll, lugn för mig, men kanske inte för dig? skulle inte vilja säga att jag fick tabasko i ögat, men de fick jag så attans!! men skall sova och imorgon vill jag faktiskt mysa med min mor, handla och umgås litegrann! nu tänkte jag sova, och hell yeah vad skönt att slippa vara bakis imorgon... hehehehehehehe! och vadå jag vet egentligen att de är lördag idag, men antingen har jag ju skrivit fel eller så skojade jag bara... MJO

made my day

en perfekt söndag, säger då det. fruktansvärt skönt att bara vara. att bara tar'e lugnt, ja sa tar'e lugnt.. 
men var frussen när jag kom hem, så tog mig en sjukt skön dusch och tinade upp igen. så nu sitter jag här och väntar på att maten ska sättas igång.. sedan ska det bli en skoj kväll med fina damer och herrar.
eskilstuna smidigaste levererar säger jag bara...


vagelanta<3

.

what doesnt surpise me, make me disappointed.

power to the people

en nyvaken och ligger här och nyser... det är inge skoj! men försöker studera lite matte, men de går segt med datan framför sig!
även tvn är på och då är de i princip kört.. men det är tecknade pippi på tv, och de är skitbra, så vill ju kika!

ska snart ta och åka hem till fjantis ett slag med milia och emelie!
alltid lika härligt...

sleep well, cykelställ

ligger nu i min säng, och tänker kanske inte. men en kväll blev det efter en intressant träning! en bra sådan men några närvarande dock... näst på tur var en tripp ut till den mörke, på ti'n. helt ovetande var nog kvinnan men fick mig en fin kväll med några damer! nu är det bara att ladda om för en dag i hållsta och så vidare, får ej glömma händelsen på kvällen. icke! men godnatt mfuckers

jag gör som jag bör

jag HAR städat, jag HAR tittat på nya avsnittet av greys och fuck yes vad bra det är... skulle mer än gärna vilja se att lite mer händer, men jag är nöjd.
skulle vilja laga till en nobelmiddag som består av makaroner och korv! men avvaktar ett tag, har för övrigt ätit det tre dagar i rad redan..
hoppas att snöhelveetet försvinner i sisådär 4 dagar, skulle vara skönt faktiskt!
snart blir det innebandy som det bör, och sen mys med några tjejer jag inte träffat på ett ttag, eller jag träffar dessa varje dag, men länge sedan jag umgåtts med dem, föör de är ju inte samma sak att träffa om umgås?
nåväl puss och kram.


im not running

jojotestet sög, eller jag sög på det. för jag har inte huve för såna där grejer, kan kan väl springa när de väl gäller, jag kan springa när jag springer efter en boll.... men icke när jag ska springa!
fick mig ett sms av felicia tidigare, gjorde hela dagen. men ville inte svara för de kostar ju skjortan för stjärnan... men glad blev jag i varje fall, om du av någon anledning skulle läsa detta!

lyssnar nu på john mayer med fet volym, och ska städa hela huset. yeah

gillar de ej

steg upp för ett tag sedan ju och sitter nu vid frukostbordet och trycker i mig en macka och en yoghurt, är  lite stressad..
men dagens jävla chock kom när jag tittade ut genom fönstret, why snö....
nu är de jojotest....

coward

when I look back, I can't blame you for the things that happened..

sweet dreams are made of this

alltid när jag äter brukar jag bli utmattad och mina ögon brukar vilja svika mig, men en kämpe som jag är så håller jag mig vaken. DÅ tänker jag nu, jag åt nyss, och då borde jag bli utmattad och trött, just därför ska jag gå och sova nu. kan behöva en fin skönhetssömn för en gångs skull..
sweet dream kommer jag ha hoppas jag.
fick nu samtal från mor, så nu kommer jag sova gott!

work that body

träningsvärk i magen och armarna, men de e bara att jobba på. skulle ju egentligen vara bra om man började bygga upp kroppen redan nu, då sskulle de ju faktiskt inte vara så jobbigt att bygga senare i vinter?
vill ringa min mamma och kolla läget, hon är nämligen i falun och tar hand om familjen. men ringer nog henne imorgon istället och har en konversation, om de var intressant vill säga!

glad är jag över att far min har köpt dvd skivor till mig som jag ska fixa filmer/serier på. jag är sugnast på att bränna ner alla greys säsongerna på dessa skivor, det skulle vara maximalt faktiskt...

to long time..

jag har en vän jag inte kommer se på ett tag. jag har en vän som ska till new york, därefter när hon kommer hem, då är jag i ett annat land och solar, och när jag är färdigsolad, befinner hon sig i malmö, så bra som hon e. så två veckor, ungefär...
kännns sådär.
väntar man på någe gott, väntar man aldrig för länge. de gäller ju min blivne granne å, längtar vettu!

oops i did it again

gah, hur jag lyckas somna i soffan varje dag är fan en fråga. övertrött eller vafan ere frågan om?
och lite såhär extra ambisiöst ska jag vara idag bara för de är jojotest imorgon, skämt och sido... ska ta mig till vallen och köra styrka innan träningen, lite i varje fall... får se hur det känns med det där då det ligger några rostade mackor i min mage nu.

a little crazy

ett fint återseende i morse, odlarskolan besökte jag, fast dock inte speciellt frivillig, men ändå så höll jag till där med perr och ems. ska ju ha praktik där, på gamla bettan. får hoppas att de blir skoj, men kan ju inte garantera någonting någon gång alls!
var ett snille på matten, och sedan var det dags för möte med milia, angående projektet! det går bra nu, kompis det går bra nu....
ja och nu sitter jag på stjärten och nynnar en truddelutt. skulle vara fint med lite felicia sällskap, men man vet ju aldrig.
dagens bästa var nog antis, då hon ska flytta till ungeeeeefär 50 meter ifrån mig, vilken lycka!
hoppas kunna hålla mig vaken, för e en trött kämpe som inte är pigg eftersom jag är trött..


yes i do


tänker även på en kär vän vid namn signe.

20 oktober

trots denna jävla dag, trots allt, så har allting varit så befriande, jobbigt men så jävla befriande. och jag har varit ganska glad, dels för att jag är skapligt trött, men också för att jag är just det, jag är glad, men ändå ledsen. men de kan man väl vara? och anledningen till min glädje, är precis samma sak som vanligt, som alltid. det är mina vänner, min familj. det är precis det. men en dag som denna, då uppskattar jag dessa människor mer än vanligt, lika mycket som de borde bli uppskattade varje dag.
så efter en jävla dag, så tänker jag och mår ändå bra. ja.. saker som också gör mig större, gör att jag känner mig glad är att jag blivit duktig. jag jobbar i skolan och har koll, lämnar in arbeten i förtid och fan och hans moster, frågan är hur länge detta håller bara..

tänkte ta en dusch så allting rinner av mig, musik i öronen och jag ska sjunga ut!
tänker på dig morfar

sov väl

jag var beredd, har vetat det under en lång tid, och lidandet är över, äntligen. men det är fortfarande jobbigt.......

!

i'm tired of being lonely, so hurry up and get here

hatar bussar

skön dag och jag känner att jag varit väldigt flitig, gjort allt jag behöver och lite till! träningen var hej och därefter åkte Felicia och jag ut till hållsta och anta! alltid lika härligt med dessa tjejer! övningskörde ut, och tidigare har jag känt mig duktig, men ne nu kändes de bara brak och jag känner mig ej redo för att övningsköra imorgon kvart i åtta... minnegen analys ifrån real-milan matchen e att milan ej passar och de har Inge bra backlinje... sen suger resten också på båda lagen.. ne men skoja, men sämsta matchen ungefär! dags att sova, imorgon e de basketträning!

jag hoppas jag får en ny granne

flitigt, skitigt

träningen var japp.
nu ligger jag i min soffa och kyler min fot, den är svullen och gör fanimej ont. dedär med stämplingar är inte min grej!
nu ska jag tröstäta glass för min pappa satt sig på min fot..

fixar med  musik just nu också, för de är förjävligt bra. sen ska jag fan sova... annars blir jag alltid så trött imorgon bitti.. de suger ju!

crazy

satt fint med rostade mackor såhär efter en sväng hos naprapaten..
nu skall jag stänga in mig i min värld, sedan är de fet träning..

work it

make me happy

min fucking önskan just nu är att åka på en john mayer konsert. kan inte ens säga hur mycket jag njuter av hans musik, blir en leende människa direkt på en gång.
jävla bäst
mmmmmmm
when you dreaming with a broken heart, then waking up is the hardest part

shit

just nu känner jag fuck till min telefon, tycker det är så jobbigt att den är igång, nyss dog den och ville inte sätta på den förns jag skulle sova.. men eftersom jag satte den i datan gick den igång, nu får de vara slut på det tror jag.. orkante!

älskar söndagar

var väldigt trött och kan ju verkligen säga att sovstunden i soffan satt väldigt fint.
en mysig dag fick jag tillsammans med louise och felicia, mat lagades och lite sånt där mysigt.
nu sitter jag och klämmer i soffan som jag gjort hela kvällen ungefär, blev glad nyss då jag fixade ny ringsignal, tack vare felicia. tack och tack!
tackar och bockar för en fin jävla helg..

nu kommande vecka blir en jobbarvecka, för jag ska vara duktig och komma före och jobba före och sådära..

you rock

och kvällen igår var strålande. hade det jätteskoj och hela den biten. tackar och bockar för dedär.
hade inte förväntat mig något annat än skoj med mina damer, självklart är de förjävligt att alla damer inte kunde närvara... 94 + hanna som var på bosön och andra nissar. men mest antispantis, fler gånger komma skall!

nu ligger jag samlad i min soffa tog tid att borsta håret när jag kom hem, ja jävlar ja! snart ska jag träffa felicia och louise, för en fin sööndag. för söndagar älskar man! en fet kram på det..

rock my body

i bilen påväg hem nu sitter man, skönt som fan! Norrköping vann och det innebär att de också går upp i ettan i år, grattis och så! men just nu känner jag en bra känsla inför kvällen, fruktansvärt bra känns det. umgås med världens bästa lag! skall bli ett nöje att bli rockare, de e min dröm

we are golden

innebandyträningen var väl strålande, fast egentligen ja. eftersom en speciell lagkamrat fyllde få fanns det tårta på träningen, mycket fint! måste säga att de var fantastiskt högt tempo igår, glädjande. nu fattas bara en match!
därefter tog caroline och jag det lugnt hos mig, och måste be om ursäkt till henne faktiskt. somnade till första filmen vi kikade på, sov ungefär hela den, och vaknade när vi skulle sätta på en ny, men höll mig inte vaken länge på den heller... my bad! tillslut lämnade hon mig i varje fall, och kan bara hoppas hon tog sig hem försiktigt!
sov ju skönt inatt och nyss drack jag en utsökt kopp varm choklad, och herregud. jag blir överhettad när jag dricker varmt, obehaglig känsla tycker moi..
det enda som fattas är att jag ska städa huset, sedan är jag klar för avfärd. norrköping today, och sedan ikväll blir de lagfest, vilken fröjd! rocktema på det och de blir asnice...

fredag

känns meningslöst att gå i skolan när man inte gör så mycket..men däremot var jag en riktig pingla med matematik idag, jobbade flitigt på rasten och även på lektionen!

lina jag och caroline tog lantisbussen till fjantis! så nu sitter vi här och tar det lugnt, muuuuus. kul att träffa kvinnan igen.
idagens är de premiär för denna terminens innebandyteam, himla skoj ska det bli, har verkligen förberett mig inför denna säsong! de ska bli kul, och tycker att jag kan tillföra mycket numera..

smartskaft

jag blir ju så förbannat rastlös nu i väntan på att greys ska komma ut, det tröga äär att jag har bestämt mig och vill inte svika mig själv nämligen...
jag får titta på ett gammalt avsnitt så länge, kanske gråta några tårar...
kramas med mig själv i min säng!

haha

först och främst ett stort grattis till emelie lundberg som lyckats än en gång. grattis!

sedan får jag mig ännu ett gott skratt när jag läser: http://eskilstunasnack.blogg.se
fruktansvärt skoj!

ett gott skratt

jag skrattar.. tyvärr, tråkigt ju egentligen. men jag skrattar..
samtidigt tittar jag på simpson the movie, då skrattar jag ännu mer.

typ så
men ger er ett gott skratt också

it's okey

ingen som helst matlust hade jag, men fick trycka i mig en matbit ändå. någonting som jag kände var törst, alltså jag var törstig. och mjölk allesammans, hur gott är inte det? kalll mjölk så man nästan fryser om tänderna. de måste vara bland de bästa jag vet, så gurselov vad de satt fint i min mun. tack kossan!
träningen var kul tycker jag, fotbollen är ju som de är känner jag, men allvarligt. tänkte precis på det idag, jävlar vad jag uppskattar mitt lag, alla tjejerna. tack mina prinsessor för ni e fantastiska....

nu skall jag sitta och vänta på att greys avsnittet ska komma ut, för jag ska se det ikväll!

nice ju

det känns som jag gör ungefär samma sak varje gång vi har träning sent. jag går hem, med mina ben efter skolan, eftersom vädret brukar tillåta det. därefter tar jag någon gång ibland lite glass, för jag är sugen på det när jag kommer hem och har kämpat. sedan tittar jag på greys som går på tv, och sedan efter ett tag sviker mina ögon mig och jag somnar, jag somnar verkligen..
och nu är jag trött men ska äta några godaa mackor och lite hallon och yoghurt kanske..
skulle vara en fröjd för mig ifall träningen var kanon, skoj och strålande. ber

tar'e lugnt

måste spara mina pengar, så måste sluta upp med att äta ute.. ska chilla med att shoppa! ja så ska jag göra, och därför äter jag i skolan när många andra äter på amarican pizza, skulle sitta fint. men spaghetti och köttfärssås är faktiskt också gottt! måste ha så mycket pengar som möjligt till den 26, de ska jag ha...
var hälsad

en svart natt

när de är så mörkt så de verkligen är svart i rummet när man vaknar blir man så sjukt trött, det får en att vilja somna om och sova hur länge som helst. tycker nog man borde ha sovmorgon när de är vinter, för de är så mörkt.. det suger men nu är de munktell

neee vetu vad, godnatt


hello sunshine

vi e ganska bra på dedär


exakt precis sådär

jag var sugen på att åka ut och övningsköra nu när jag har pluggat klart, och tänker jag efter går de ju förjävligt fort när man väl kör hårt, men när man inte gör det, då är de ju klart att de tar en sån tid att få någonting gjort...
nåväl, övningsköra, mor var för trött, och far pratar i telefon, vilket betyder att jag inte kan åka iväg. jag vill ju, men när mor min sa att hon var trött, så kommer jag på att jag kanske också är lite trött, men jag vill ju fortfarande.
neee piggna till nu, och far kan sluta prata i telefon så ska jag köra race...

fick ett ljus i min blick nyss när jag trodde att det var idag greys skulle komma ut, men icke. det är ju imorgon, eller blir väl sagt inatt.. så får kika på det imorgon, då ska jag vara glad. och jag vill ha greys marathon, jag ska ha det på lovet. japp!

it don't make any diffrence to me

en sån där skön sovmorgon som jag alltid behöver fick jag idag, och när jag vaknade var jag ju vaken och pigg faktiskt, wuhu.
ska slänga i mig lite frukost nu och sedan ta mig ner mot staden. nappe först, sedan lunch med mor. gott ju!

ikväll blir de bio, hihi kul.
förresten så gillar jag mina vänner, really alltså

let's do brown sugar

If we believe, we can achieve anything including the impossible
this I know so lets lift up our heads and raise the flag and scream,
like you want to win, now let the games begin!

i'm trying

om jag skall tala ut så är jag stolt som tuppen över att jag tränade imorse, för första tanken jag tänkte när jag vaknade av larmet var, ne jag skiter i det. sover istället, sen kom tanken, okej jag var borta hela förra veckan, kanske ska köra rehab, men sen tog jag mig samman och ändå utförde träningen. vart trött och den biten som vaanligt, men i did it.
någonting som jag inte gillar med mina dagar är sjuka hål mitt i dagen, vilket sker varje måndag och tisdag, pga. denna jävla samhällskunskap som jag ej har, luckor som jag ej gillar, vissst de är skönt men ganska onice ändock...
lite tokhumör var jag och mina vänner på mot eftermiddagen, och klart  kan man ej låta bli när humöret är på dess sätt, hoppas innerligt att dessa småpojkar ej har men för livet bara.....

tack tränarna, tack. roligaste träningen idag på länge, det där var precis vad jag ville ha. kan ju nästan tro att ni läste min tankar och bara plockade fram precis det. wuhuuu!
så det var sjukt glädjande, avslutade det med lite ericsson med Caroline.. fotbollen tittade vi även på med härliga nissar. men något jag också blir upprörd över är att alla klagar på sverige, okej de kanske inte var jättebra denna match, men de möter holland? de var i vm final för ett slag sedan och är inte ett dåligt lag. snoppar everybody måste jag säga.

nu skall jag slappna av och njuta av att jag har en fet sovmorgon imorgon, nämligen ska jag till nappe vid 11.15, hoppas morsan kan skippa träninng och luncha med mig istället... skulle ju vara mys!
annars är de nog stopp där på uppsatsen
skulle vilja skicka en hälsning till fjantis, för saknar henne

you looking kind of cute..

visste att de skulle suga att gå upp idag, kände det på mig! len låg väl nästan för länge kvar med som tur är slapp jag ta bussen idag, tack brur! ligger och myser i soffan under en filt, skulle vara skönt att vara sjuk idag... fast ne, och det skulle vara skönt att slippa gå ut i kylan och träna fotboll nu, men kanske ne.. måste göra vad som måste göras, jag tränar kanske

halvt okej

om jag nu har ont i mitt ass/svanskota, vilket jag har. då blir jag lite fundersam... för jag har nämligen hört att ligger ens svanskota fel, kan någon behöva trycka tillbaka den, med hjälp av att gå in....... i... min bak..... och trycka tillbaka den.... för hands......
vilket jag ej vill tack, så jag känner, de måste varit att jag landat på den parveln, och att den bara är lite stukad.. eller va, en svans kan väl inte vara stukad? amen herregud, må gud vara med min så jag slipper pill i stjärt.
aja, det löser sig vettja.

funderar på att gå och lägga mig nu. skulle vara skönt att gå och lägga sig tidigt, eller titta på greys... nje jag vet inte!

tack för kaffet, eller tårtan

det där med träning nu känns jobbigt, att nu gjort något bra ifrån sig, säsongen är slut, och ändå fortsätta. egentligen förstår man väl att vi bara ska fortsätta och det är väl bra, men trezon turnering? en ut med liket turre? en fotbollstennisturnering? det skulle inte sitta fel med lite avslappnande. lite kull kanske? visst träningen var skoj, men tråkigt men sant, säsongen har varit förjävligt lång, och jag skulle må bra av att den slutade en smula just nu. eller inte helt, men fotbollsmässigt en minskning... aa men vafan ska man göra, det är bara att kämpa på. och att gå upp tidigt imorgon och träna klockan 8.00, onice va?

vi belönades i varje fall av en söt tårta idag, men alltså. jag gillar inte marsepan, de är sjukt äckligt. jag vet inte riktigt varför jag tycker att de är så motbjudande och vidrigt, har väl blivit uppväxt så, även fast min familj gillar det! 
men tårtan var god ändå, för de fanns nämligen hallon i den jäveln, och det sitter alltid fint i maggen vettni.
och sedan stod det ju ett sådant väldigt fiint namn på, kan ju inte komma ifrån det när du inte kan vara med oss, så det var ju vackert!
ingen mening att vara neggo, jag e glad


true

we need time, to just be ourself.underbara, fantastiska, otroliga, sagolika, fenomenala, lysande, toppen.

my kitchen is a dancefloor

If u ever feeling like u want to give up your dreams,
just remember baby that your secret’s safe here with me cause
I want you to be free to be, as sexy as you want to be

oj, jag somnade..okej, och nu vaknade jag..
dags att laga mat till familjen, träning om ett slag ju!

take it off

i morse när jag gick till bussen med marielle var de inte alls så jävla skönt. de var banne mig nästintill vinter och istid, ne men slag på armen, men åtminstånde var det nollgradigt och jag frös faktiskt.. och nu på eftermiddagen efter skolan och efter lunch, ja då skiner solen fruktansvärt härligt och en prommenad blev det hem, och det gör att de blir svårt att bete sig llitegrann. när det är very kallt ute på morgonen vill man ha tjockt med kläder på sig, men mot eftermiddagen vill man gå ganska naken, neee men med mycket mindre kläder i varje fall. detta är ett mysterium...

är väldigt sugen på att börja titta på one tree hill, gossip girl och californication.
ja för californication och jag var ganska tighta förut...
dags att fixa det där, men tiden räcker inte riktigt till, och då får man göra vad man kan!

okej, vetu vad..

it takes two....

en fluga i mitt öra

sitter nu och tittar på flightplan, det var länge sedan jag såg den, därför jag blir nervös nu.. kommer ej ihåg slutet och just därför måste jag ta upp datan för att kunna distrahera mig själv med någonting så jag inte skiter på mig litegrann.. en sak jag gillar är fanimej såna här obehagliga filmer, bara jag slipper sitta själv.. eller ibland så kan de vara skönt också. ju!
borde sova nu, och tidigare än såhär. skulle varit skönt om jag inte insett att jag har musikprov imorgon!

m-m-m vad gott

it's like that

man behöver inte skynda med att gå på toa, ifall man har gula byxor

det där med att studera är inte min grej, men sedan är det ju en annan grej när man inte har med sig de pluggsaker man borde ha, med sig hem. då är de fail och man kan ge upp, nerå. men jag behöver alltid plugga matte, men på ett sätt känns inte en helg som någon gång man ska studera, jag har en måndag och en tisdag tills mattelektionen på onsdag. det funkar för mig.

fotbollsäsongen har ju varit lång nu, och jag kan absolut inte säga att jag inte är sliten.. det känns i kroppen, det känns i huvudet. men allt slit gav resultat, vi fick MVG på examen och det fortsätter bara nu, en försäsong som ska bygga upp oss från grunden.
skulle ju vara nice om vi fick skaka loss ett tag innan det seriösa börjar igen, vadå, som att skaka rumpa på afrodans, lite spinning kanske, core(?), skulle ju vara nice om vi fick prova på en jävla massa skit.

nu är det palamentet, skall skratta som den kvinna jag är....

.

himla mycket på gång uppe i bollen.
tänker på gamla stunder, fina och jävliga.
känslor jag känner igen, gång på gång..
blablabla

we made it

brace yourself

caroline och jag har haft oss en fin tid nu, som vanligt skulle jag säga men vadårå..
vandrade runt litegranna, och jag har så fruktansvärt ont i kroppen, som jag faktiskt tjatat om mye nu men ja just därför tänkte jag hoppa i ett sköööönt bad och ligga där och mjukna lite kanske. mja låter ju inte allt för tokigt!
sen är ju frågan ifall man ska klämma in plugg till senare.. tråkigt ju

vi e tunga du å jag

we did celebrate..

lalalla

trött är jag nununu, men har sovit väldigt vackert inatt trots att jag hade sömnsvårigheter..
idag skulle behöva vara en pluggdag, men ändå inte. ska nog klämma in lite smått sådär skoj/mys också.
så var det med det.....

är ett träd

jag är hur trött som helst och ändå kom jag hem för ett litet tag sedan bara, när jag gick upp för trappen nyss, vilket ej var någon rolig grej så sved de i hela kroppen, var faktiskt länge sedan jag hade såhär ont i min kropp...
men en sjukt härlig middag med damerna på olearys som firing för vad vi åstadkommit, bra va? ja men faktiskt en eloge till oss. stolt som bara fan kan jag säga!

hade ju tänkt fira ordentligt ikväll, men om inte orken finns där, då känns det som mys är enda lösningen. ja för mys blev det ikväll. ska man göra det, ska man slå på stort. jajamensan.

så trött som en björn så jag borde sova nu, och nu med förresten. så godnatt ekorre...

Anders Nilsson

yes we did!!

wuhu, div.1 nästa år! we did it... detta borde firas, och vadå, tack för kaffet!

show me what you got...

ätit frukost och den biten, snart ska jag väl slänga i mig lite lunch, men måste även ta en prommenad, med musik i öronen vettja.
kikade nyss på greys anatomy, gosh.. bra jävla program och längtar ju till nästa vecka.
än en gång, idag gäller det.
hoppas se er på tunavallen, för all del.....

give it to me

endast nöje och en fin kväll fick jag med folk jag tycker om, med helt rätt humör! dansade en och en annan vals till idol, vart lite rädd där ett tag när en nisse skulle sjunga en John mayer låt, och tänkte liksom, bäst att den jäveln är bra och inte förstör denna låt! kan ej tycka till om detta, men låten blev ej förstörd så de stör mig, så jag klarar mig. skippade milkshake och tog mig ett glas vatten istället, tänkte på annat och åt en godis visst. imorgon är det match och jag ska sova gott, det jag behöver är nog att tänka på annat för stunden, ta det lugnt och leva i nuet... neeee bla bla bla! hoppas mig åtminstånde kunna se många glada fans, haha skoj, nerå glada människor på matchen imorgon, alltså tunavallen, 14.00! ska somna in i en drottningssyltssömn just nu, ska bli gott.. imorgon kan och ska de avgöras, bam bam bam....

en coca till carro

säger bara, risk ettan, gillar inte. ogillade den skarpt.. sjukt obehagliga filmer måste jag säga, de satte sina spår.. men utförde den och är nu klar med den delen också, NICE. är lång tid kvar för mig, men vill fylla nu ju...

träningen var god, och efter var maten skön, eller va. caroline och jag sitter här och nynnar på en truddelutt. himla nice låter det, nu blir det mys.


livet i en musdräkt..

aa jo, mitt sug efter socker är maximalt, men känner att jag ska hålla emot.. kan ta en frukt egentligen, men eftersom jag känner mig lite sömnig så kan jag lika gärna gå och sussa, eller så tar jag en frukt. de senaste dagarna har jag ju ba varit, så vadå, nu är de skola imorgon igen, känns ju sådär. imorgon är det risk 1an också, skoj........
peace va

byte, tack

vissa förändringar kan vara bra andra är sämre, det händer ju egentligen hela tiden, på olika sätt, alla jävla förändringar. men den här förändringen är dålig, så jävla sämst, och jag gillar den inte alls. jag gillar inte beteendet och sättet att tro att man kan styra och ställa som man vill. sättet att inte ställa frågor, frågor man vanligtvis brukar ställa i den sitsen?. då man upplever att man inte kan anförtro en människa man egentligen borde kunna, då är de kört. jag visste väl från första stund att detta skulle ske, men inte i denna mängd. försökte se det positivt, men ne komigen!
give me back the old one..

move that body

träningen var nog nice, efter träningen var det glädjande åtminstånde. efter att ha duschat och ätit så sitter jag som vanligt i soffan, och funderar på om jag ska fortsätta på den nyttiga banan för dagen, med att äta frukt istället för glass, men är ju himla sugen på detdär kalla som smälter så fint i min mun.. blir ju till en vana att jag äter den där jävla glassen och sedan går de ju inte att sluta, men frågan jag ställer mig ofta är ju. hur kan jag vara mer sugen på glass mot vintern och kylan än på sommaren och värmen? det är något fel.. men något som jag absolut ska göra, det är mitt mål med livet, lite, det är att äta glass en hel dag, njuta....
tänkte börja kolla genom lite körkortsteori nämligen, kan ju vara bra att börja redan nu! förresten så vill jag ha körkort nu tack....

för en lång lång tid

har varit en bra dag för mig, jag har städat MYCKET, jag har pluggat MYCKET, jag har varit nyttig, och jag har tagit det lugnt. tackar nog vädret för mitt städhumör och mitt humör över att göra saker jag behöver. snart ska jag väl ta och äta någon macka eller två, för träning snart ju. och än så länge sitter jag här ensam hemma, så frågan är när far min tar och kommer hem så han kan skjutsa mig till tunavallen, intressant dedär, eller..
nemen ett hopp i poolen skulle väl inte sitta fel, nje visst är det så.

gott va

.

vadå är de för mycket begärt...
???

call it home

woah nu har jag bokstavligen städat nästan hela huset, mitt rum måste vara mest städat! känns sjukt bra och lite kosing kommer in i kassan..
för att fortsätta på det bra spåret när jag väl är igång försöker jag nu plugga, men förstår inte riktigt hur det går heller.. borde göra mat, men är orolig över att jag ska bli utmattad som en idiot som vanligt och inte orka plugga därefter, så jag får väl kämpa på som en oxe..

fick nyss ett samtal från idahoe, hajken.... sjukt synd. hon hade trillat i vattnet, vilken höjdare! hahaha lite kiss i brallan för jag skrattar, men kram. hahah

måste bara,
liqour love - jason derulo

oh man, it's raining

det är ju faktiskt väldigt mysigt när det regnar, mysigt att vakna utav ljudet utav regn mot taket och väggarna. men regn idag gör mig slö, och regn idag gör att jag uppskattar att jag är hemma i mitt hus och inte ute någonstans, tänker på hajkarna, kämpa på... känns ju faktiskt bra att jag sitter varm, i torra kläder i en skön fotölj och inte är ute på sjön, blöt som en vattenpöl och ska även paddla hela dagen.

skulle sitta fint med lite rostade marmelutt mackor något gott att dricka till det, sedan är det nog dags att städa ett slag. bättre att göra det tidigt så resten av dagen blir till annat tjaffs, wruppp
amen blir ju sömnig av vädret. prisa gud för hus!

my angel

I miss you
I miss your smile
Even though it's different now
You're still here somehow
My heart won't let you go


älskade vän

br-rak

vad jag har hört är det snart dags att dra igång innebandy säsongen snart, ska bli väldigt spännande att coacha killarna igen. känner mig som en helt ny människa då jag gått ett flertal ledarkurser och kan nog ett antal övningar utantill nu. det fattas nu matchställ och motståndare så är det klärt. eskilstunas smidigaste är på banan igen.

samtidigt som den framgången bara går framåt, äter jag lite glass och tänker på morgondagen, eller natten kanske. skulle vilja göra något crazy imorgon. fast blir nog till att jag städar, dammsuger och städar i hela husjävlet, det kan jag gott göra. måste bli bra på att städa, planerar ju att bli hemmafru i framtiden eftersom jag inte har någon aning om vad jag vill bli. nu sökes bara en rik man.

everything's allright..

woho kvällsmys med mina damer, fick lite plugg gjort även. kände mig som en stark kvinna då jag var på matten när vi bara var 4 stycken också. en väldigt nyttig kväll, mys och vila, tack tack. sitter nu och tittar på legenden om zorro och äter mandarin, som för övrigt är väldigt sur..

något som gjorde mig sjukt upprörd idag var bussen, vilket den gör mig OFTA.. jag förstår inte att min buss, 12an alltid ska lyckas vara sen. missade bussen på stan, som jag så ofta gör, och då får jag stå och vänta, och frysa. FÖRJÄVLIGT! idag var det extra surt faktiskt, såg ljuset, men nej, sen drog bussen iväg. ber bara om att bussen ska komma när den ska, borde ej vara så svårt!? fuck

puss

micke bra

var ju en väldigt svettig människa, men att köra gick bra och nu sitter jag och gör ingenting.
funderar på att laga en utsökt lunch, elller kanske baka en god kaka? hmm..
ser fram emot eftermiddagen som kommer spenderas i hållsta med fina tjejer!

oj

godnatt, jag är nervös inför morgondagen..

it always gives me a feeling

live your life

hallådär, vad är de frågan om..

tung träning, eller egentligen var den inte tung, mer att de är tungt nu i slutet av säsongen.  men bara att finna fokus nu inför den sista matchen.
sjukt slö dag, och även fast jag gjort nytta så känns det som jag bara varit en soffliggaree. var fanimej runt i hela stan och hängde upp flyers. och nu efter träningen har jag gjort lite mer nytta och pluggat lite matte. men körde fast så tänkte vila ett slag, eller tacka för idag.
ligger och suger på några karameller och tittar på simpsons, tänker på hajkarna som förmodligen har det jättebra.... och är nog faktiskt jävligt glad över att jag slapp hajken, det känns inte som jag var så sugen på att vara ute och frysa arslet av mig, två nätter irad... ingen hit direkt!

keep up the good work

det är ju viktig match på lördag. och därför ska milia och jag, kanske hanna, ut och annonsera om detta. kul ju!
matchen spelas lördag 14.00 på tunavallen.
wuhu!

du knäcker brorsaan

fick mig en god natts sömn, men jävlar ni vad jag har ont i maggen nu.. denna vecka är ju den man ej gillar men gång på gång måste gå genom!
ont i magen och ryggen har jag, men trots det är jag duktig och håller på att göra rent fönster... dock går de ju endast att göra inifrån, vill ju inte trilla ner direkt!
en kram till smidvännerna som förmodligen sitter i en buss nu, eller kanske i en kanot!? ja men man vet ju inte.. ha de skoj. jag kommer ha det varmt!

känns som jag är lite nervös också eftersom jag har min första körlektion imorgon. öjöj..

gött mos

datan laggar hårt med dåligt internet.
ska väl sova, men borde väl inte egentligen.. kanske ska kolla på en film!?
yes det gör jag....
MYS..

live as one

skönt träning occh nu är jag trött än en gång. sov som en riktig stock förut, i soffan. det var skönt!
känns ju bra imorgon, då jag i princip blir ledig för de övriga ska på hajk! ännu en sak att glädjas över att det är kval, lite plus i kanten sådär.
så tre dagar nu med 0 lektioner? eller.... kanske någon fotbollslektion...

nåväl ska bli ett mattesnille dessa dagar i varje fall. och planera en tripp ut till hållsta möjligen. MYS!
skön.t

måndag

wuuu så trött jag är just nu. ska sova ett slag tror jag, annars vet jag inte hur det kommer gå....
tittade i varje fall nyss på greys, var bra som vanligt. och tänkte ha marathon i det snart, låter ju bra!

pluggandet som jag utförde idag gav resultat.. fick mvg på provet, tack och hej, godnatt så länge m-fucker

in my head

ojojojdå, nu blev jag bra jävla sugen på att dra iväg utomland. jajajaj!
dags att sova.
mycket mysig dag med min mor, kan jag nog säga. en sån här dag, mother and daughter... nice ju!

annars har jag slipat på det sista med plugget nu, men kan fortfarande inte riktigt.. lyckat! sover gott som en gris...
fis
förresten, det går inte för sig någonstans, oacceptabelt


yeah, diggar oss

vadårå?

svin, och dina chanser är slut, hoppas jag världen förstått äntligen..

fortfarande hatar jag gina, men i veckan var jag där inne med felicia. och visst finns det nice grejer, men ne. den affären är slut.
och när jag tänker på kläder, så skulle jag ju faktiskt vilja köpa en jävla massa mysiga kläder.. men tänkte faktiskt spara litte cash och avvakta. fan jag får beslutsångest..

ge mig mysigt sällskap

.

JAG MÅSTE TITTA PÅ GREYS!

mysa mys

sjukt sugen på att titta på någon bra film idag, en sådan mysig film.
har inte gjort ett jävla piss på senaste tiden, pluggade handi ett slag. men efter lite förhör med mor tyckte jag att jag hade lite koll på det, men hade jag verkligen det!? nää..

ska maxa till min filmsamling för övrigt, och när jag kikat på filmerna ska ni jävlar få höra!
nu ska jag äta jättegod mat, pommes, kycklingfilé och god sås. tack för den.

barr i mitt hår

har verkligen ont i min kropp, nästan överallt känns det som...
ligger nu still och gör inte ett jävla piss, eller jo, lindar min smärta med lite glass.. det är faktiskt så att glass kan göra underverk!
har ganska bra koll på plugget nu, så nu jävlar ska jag göra något annat.... woaaaa

drop it low

det var en gång en svampplockare

sådärja, de var faktiskt skönt att vara ute i skogen ett slag, och svamp hittade vi. jajamensan!
om jag ska vara ärlig häst måste jag säga att jag nog är ganska bra på att hitta svamp, riktig svampplockare.
borde egentligen plugga handikapp prov nu, men kommer ingenstans någon gång... MÅSTE skriva jävla träningsprogram också, men sjukt värdelöst när man ska göra träningsprogram till någon annan när man inte har en jävla aning om vad man ska göra och inte får man någon hjälp med det heller.. piss helt enkelt!

godmorgon

nu efter en god frukost ska mor och jag gå ut och plocka svamp.
mys va

börja om från ruta ett

blir nog upprörd ordentligt på beteendet, herrå.
somnar nu, och de var vad jag orkade leverera för ikväll, tycker jag gjorde det bra, taaack..
så godnatt bre

BRORS LILLA OLLE 23 ÅR

KVAL1

i'm great

sjukt stolt över mig själv denna kväll. då menar jag verkligen det. har haft det mysigt, men nja ganska segt. men elias är som vanligt en stjärna!
sitter nu i min säng efter denna härliga dag.
och den gick till så fint.
måste visas upp, sådeså!

i wanna dance with somebody

jättegrattis till min kära bror idag! nu är de mysi mys hos Wallgren, sedan, kan de bli dans må tro??? man vet aldrig!

1 thing leads to another

I understand if you say no
Cause once we started who knows where we'll go
On the floor to the spot we aint even gotta stop
But your hot imma make you dance
On the floor to the pole baby either way it goes
On the pole imma make you dance
On the floor to the spot we aint even gotta stop
But your hot imma make you dance

WOHOOOOO

fet vinst! tack!! nu firar jag brorsan och sen kanske jag har lite ork till att dansa ikväll, wläh

NU KÖR VI!

dags att sticka.
tjejer det här är examen, det är nu vi får betalt för vårat hårda jobb.
finns bara vinst, hejdå

what a night

dags att sova, det är en stor dag imorgon! och inte nog med det så fyller brorsan också, skulle vara en fin present med vinst imorgon... eller vänta, då blir ju presenten till mig?! ajdå... aja godnatt

i'm alive

sitter hos antis och njuter. en fin kväll har det varit med mina härliga tjejer, och ikväll är det mycket viktigt att man går och lägger sig tidigt..
taggad till morgondagens match, woho.
fyfan för fläsk...
kram på mina vänner

butterfly fly away

jag sitter här och äter frukost....
ja faktiskt, och lyssnar på goa john mayer, ska snart ta mig till tunavallen, och göra någon sorts aktivitet, teori är möjligt, och jävlar vad skoj de é....
har mycket att göra idag under dagen, men mot kvällen skas det ut till antis, himla mysigt. och skall bli kul att träffa kvinnan igen, verligen!!