livet på en pinne

folk verkar missuppfatta det jag skrev förut om plan på nyår. eller så erre ba jag som skriver som en gris. troligen de sista alternativet
nåväl, de jag menade var för kläder. men förhoppningsvis har jag kommit på en plan till vad somska göras på nyår sen också. jag ska vara/träffa alla världsbästa tjejer, det är ett måste. och sen får vise resten. att jag är med mina vänner är det viktigaste hur som haver!

och imorgonmina vänner, det ska bli kul. då har vi testerdirekt på morgonen. ni anar inte hur mycket jag längtar efter att få se hur mycket jag har förbättrat mig. att springa fram och tillbaka är det roligaste. och att jobba magen av mig på konstigt sätt är askul. diggar smidtesterna så hååårt.
mycket ironi i dedär vavavavava
men vadå, jag har valt de själv

något som mer är värt att nämna är imorse att jag fick prata med en gammal vän. mycket mycket länge sen. så det var skönt amanda. pusss va

brukar inte skriva såna här uppsater. eller förut gjorde jag väl. kan väl va kul som omväxling. men för att gö't lite skoj. ska några gamla goa bilder in också.
kramklockan blev helt plötsligt jätte mycket. måste vara för att detta inlägget tog år för att blogg.se har varit galet segt.
kan ju inte säga annat än att jag blir så galet glad när jag ser alla dessa bilder. åhhhhh
orkar inte skolan. så vill ha helg nu,och kommer bli galet kul i helgen också. jag kännder det på mig!
nåväl, nu ska jag sova.godnatt vännerKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback