ÄLSKA SOMMAREN

livet e bra jävla härligt nu. känns ändå lite tungt att ha spelat match de två varmaste dagarna någonsin, eller känns som det. gårdagens match spelades på konstgräs i en håla där det inte blåste, och fötterna brann skulle man kunna säga. för att inte överdriva va de det värsta jag varit med om, men de e lugnt. matchen blev förlust med lite sisådär spel! dagens match var suverän och vi vann med ynka 1-0 men kunde blivit så mycket mer, domaren var lite knäpp också, ibland förjävligt! efter matchen åkte familjen och åt med några släktingar, nämligen holmenarna och selindrarna. det är aldrig fel, fast var tokigt trött nu, slitet med två matcher kan jag säga.
åkte till djurgården ett tag på kvällen och träffade alla, förjävligt skönt att träffas, tokigt bra e ni
imorgon blir det tidigt för frida och jag ska till tuna park för hon ska köpa ipod, sen drar vi till vilsta. RIKTIGT NICE!

help needed

frågan e vad som e på gång med mig, taggaad på blogggen nu. och trött som ett arsle

men hjälp behöver jag,
jag är så jävla trött på min musik jag har, JAG BEHÖVER FAN NY rent utsagt
så säg några bra låtar, göreee bara

hmm

jjust nu skulle jag kunna kalla min blogg lite smått inaktiv, lite oanvänd så att säga. det lär fortsätta på samma sätt ett tag nu, måste däremot nämna några få saker. nu börjar det kännas att det är sommar och det är så jävla skönt och bra!
ni e även mina kungar tjejer, verkligen
glädjs även av att träffa alla människor jag inte träffat på  evigheter!
bögspråk men aja


ha ett bra liv.. typ

äntligen

det känns som jag inte skirver mycket nu för tiden, men det kanske ni ser också? anledningen till detta är att det är sommarlov.. och på sommarlov har jag fakitkst bättre saker för mig än att sitta vid datorn och skriva om mitt liv, eller just i detta fall. dock suger ju vädret så egentligen är det väl nu man ska sitta vid datorn.

det har väl gått drygt en och en halv vekca på mitt lov snart, och det har fan varit så jävla bra hittills. däremot måste jag säga att gårdagen satte en liten spärr för det, och just nu skulle jag säga att jag har aggretionsproblem och skulle vilja spotta vissa i ansiktet ooch köpa en lägenhet.. tur att greys anatomy chips nudlar och min säng får mig på bättre humör. och JÄTTE tjejerna. bör även säga välkommen hem till marielle ahlm, skönt attha dig hemma! emelie bäckström bör komma hem snart hon också. hanna och tove gjorde nyss min dag genom att komma förbi och hämta toves cykel? haha... nej men ärligt

måste tjäna ihop lite cash nu till i sommar också, får pengar ifrån min päron, sen jobbar jag hemma. sen nu på onsdag och torsdag ska jag och emelie lundberg nämligen ta hand om några jävla skitungar på fotbollsskolan. i värsta fall kommer jag inte klara dom ens i några minuter, så förhoppningsvis sköter dom sig för jag orkar inte med liknande ungar som marielle och jag fick ta hand om en gång på fotbollsskolan. så lite cashmoney borde jag ha kvar efter denna sommar, som ska utan några hinder bli så jävla braaaaaa

nobody can blame me because my life roocks,

tuffffffft

livet har varit ganska hårt på senaste tiden. begravning i fredags, det var för att inte överdriva, det värsta jag varit med om. men skönt att det är slut nu, så det är bra. kom hem någon gång på kväällen, åkte då direkt ut till elias som bor, ja vart? finns inte på kartan. mys med mina älskade smidaree. ni e ju kungligheter, åkte hem rätt tidigt dock för match dagen efter.
matchen jaa, den gick åt skogen, fast vi var bra, men resultatet och skador var åt skogen, inga avbytare, fannys knä och hannas huvud åt helvete! så det var lite synd, efter det åkte jag direkt till våran älskade linus som tog studenten, vart en mmycket trevlig kväll, denna slutade även tidigt eftersom jag hade match idag, ännu tidigare
grattis alla andra studenter föresten, ni suger
matchen idag var väl litie smått av en skandal, eller samma här, resultatet var skandal och idag var vi riktigt bra. men livet e hårt, och bara att kämpa på. fick träffa frida bora i örebro också, aldrig fel! när jag kom hem ont överallt och svårt att gå åker jag hem till dess där perra var. ni måste nog vara dom stördaste jag känner, och de e nice! käkade där sen åkte jag hem och käkade, grymt ju
snart ska jag sova, inte allt för lätt att hålla sig pigg och kry efter en sådan helg. nu fattas det ju bara att mamma köper mig ett par bikinisar och en massage så e jag hel igen.

HL

falun

anlände till falun tidigare ikväll, haha. jo men vi tog bilen upp och fick lite mc på vägen, kikade även på step up, mycket bra. folket mår förvånansvärt bra här uppe, nu tänker jag mest på ffarfar, eller alltså inte bra, utan stämningen är förvånansvärt bra. kvällen har bestått av klädprovning och lite annat sånt. nu äre dags att sova för att vila upp sig för dagen imorgon, en och annan tår lär ju fälllas, det är jag beredd på. sen åkeer vi tillbaka till etuna mot kvällen, och kan förhoppningsviis göra något på avslutningskvällen iaf.


tack

och ja

det börjar närma sig riktigt ordentligt nu. snart  åker vi, till falun alltså. på begravning, känns just nu ganska lugnt, men tror inte det är så lugnt ändå. så länge farmor hare bra nu skulle jag säga att det är bra
hoppas på aatt alla får en bra avslutning
hem kommer vi imorgin kväll, så ifall jag orkar ska jag gå och umgås med min klass då. för  öövrigt e ni för goa

m.m

ja men humöret går väl sakta upp, snart stupar det allt igen. skulle vilja sända en skithög till några personer också, så varsegod.
hade cp smidgrejer idag, som treorna firrade med. jo men vissa skulle bada, = göra mag, rygg och armplask, skööönt värre! kääka chili, eller munkar med nått starkt i, jucka sönder ballonger, dricka 1 liiter vatten med tamponger i munnen, osv. sstört, jag käkade en chili, och mös lite till. vädret får man ju nästan tacka gud över. eller? det sög, man frös, och man frös ännu mer! faast ibland får man itne nog utav smid, härligt. åkte sen hem och sov ett tag, sen träffade jag tovan på stan, pussgull
laget hade match idag, jag spelade inte utan jag skulle enligt munken" vila, det behöver du".. så det gjorde jag, och skönt vare , fast hatar att sitta och kolla på! vinst blev de iaf med 4-1 och tacka gud för det. nu blir det till att ladda inför helgen. men först lite mindre roligt, jo imorgno åker jag till falun, vilket betyder, begravning på fredag. hör gärna av er, kan behövas ! sen återstår det ju att se vad som händer efter det, på kvällen alltså = avslutning.

puss på mina tjejer, i skolan och mina tjejer och alla andra

grym

en bbild säger mer än tusen ord

bög

jag pissar på er överallt, jätte ovärt.