älskling

du är det enda som är i mina tankar.
vänner, framförallt ni tjejer, klarar mig inte utan er

v

tom på ord

vi älskar dig

jag fattar ingenting

tomhet

kärlek

10 tjejer alltid


du finns föralltid föralltid


och det skulle uppskattas ifall folk som inte känner victoria respekterar och gör det lättare för de nära

gött

nu sitter jag i stockholm hos holmenarna, alltså mina kusiner. snart ska vi dra vidare till nästa kusiner. blir liten kusinfest som förhoppningsvis blir rolig. måste följa mönstret nu för de senaste dagarna har varit KANON!

kommer hem imorgon, ni stör inte en sekund om ni hör av er, lovaaaaaaaaaar

förresten

världen? har ni fattat än, jag har vunnit gothia? hallå`?
har ni det ? det har faaaan inte jag i alla fall, shit vad braaaaa alltså
två etuna lag, livet e gött

och nu kör vi igen

känns som jag verkligen njuter av livet nu. känns riktigt skönt att få vila upp kroppen också från fotbollen, de är precis vad jag behöver vad ni än sägereee. jag sitter just nu hos petra, ska snart hem och fixa i ordning mig sen drar vi, några tjejer och jag hem till emma sen äre fest. kul som fan ska det bli! imorgon blir det mys med kusinträff.

time to celebrate vavavaaaaaaaaaaaa

nu lite nyss på bloggen igen, lite mer färg och fan så mycket roligare, hehe snart blire nytt igen, jag kännerrrrt

jaru

nu känner jag såhär, att jag inte är nöjd med designen. ser ut som jag är deppig eller något sånt skit. vilket inte ens finns på kartan! livet e för jävla bra, så snart blir bloggen omgjord igen skani se. färg ´som fan känner jag att de blirååå

för övrigt så vare bad idag, inga konstigheter. eller hallå jag bada inte men var i vilsta i alla fall. mys där måste jag säga!
kvällen bjuder på vad de bjudas vill, vilket e bra gött, så erre

styr upp något firande nuuu, för firas måste dee OKOKOK?

ohjaaa

nu känns de ganska så bra, ny design och grejer. de e som de e.

DET  ÄR NU DET ÄR SÅ JÄVLA SKÖNT, TAAAAAAAAAAAAAAAAAAGET!!!!!

och vi lever livet

efter vinsten i fucking gothia, som jag ännu inte har fattat att vi vunnit går det inte att inte vara glad. det har blivit ganska mycket firande, på olika sätt liksoooom! just nu sitter jag hos emelie lundberg, milia är här och emelie , lovisa nikkis och matilda har varit här också.

gud vad mys vi har, men oj vad jag vill att det ska hända något! jajaajaaaaaaaa, trött på träning och sånt också, men vi kör ändå!

nu kör vi

det ska banne mig firas hela veckan så styr upp någonting alla.
livet e grymt

glääääädje!

VI ÄR FUCKING JÄVLA VINNARE

GULD I GOTHIA CUP, DET ÄR SÅ JÄVLA OFATTBART, DETTA KOMMER JAG LEVA PÅ HELA LIVET!!
TJEJER FAN VAD BRA VI ÄR

även grattis till city killarna, ni är bäst, min bror mest

GOTHIA CUP SÅKLART

och vi har vunnit och inte släppt in ett enda mål på hela turneringen ( på heltid) IMORGON ÄR DET FINAL, och nee jag kan inte fatta det. och jaaa vi ba kör! imorgon är det BLÅA HAVET på ullevi, kom dit alla förfan, ta tåget eller vad som helst, kom bara! annars visas det på viasat, någon av kanalerna, kanonkul vaaaa

orkar inte sammanfatta hela veckan nu, men shit vad härligt de e nu!

LITE BILDER, mer kommer
"om du inte är tyst om 1 minut ska jag daska dig med min vänstra tutte!",
du fick vad du förtjänade..fyfan vad vi är bra

GOTHIA

nu är det riktigt nära, riktigt riktigt.. det är nog inte många som förstår min känsla för den är helt sjuk. nervös men också så jävla taggad. nej men jag tror faktiskt inte det går att förklara min känsla just  nu, felicia förstår. ja för precis så känner jag nu, som vi kände förra året! bussen åker klockan 10 imorgon, frågan är om jag kommer få någon sömn inatt eller inte. bäst att försöka iaf! väskorna står här och väntar på att få lägga sig i bussen, så vafan, nu drar vi hejdå, eller nått.
aallting är packat och klart, känns som jag har förjävligt mycket för mycket med mig, men bättre med för mycket än för litet.. ungefär 6 tjocktröjor massa mukis jeans shorts och tröjor så det räcker. ajaaaaaa. lite dåligt med gothia blir nog att vi bor ganska långt åt helvete, ute på hisingen. men man får nöja sig med vad man får. lycka just nu


har varit hemma ungefär hela dagen, fått träffa min stjärna fanny. tittar som en galning på greys anatomy hela tiden gör jag. men de e ju så tokbra.

jag tror jag ska ta och runda av nu faktiskt.. eller iaf inte skriva blogginlägg mer. knallie hanna ska få en puss på kinden, eller på rumpan om de så, eller kanske på handen, hur som helst en puss till henne. även en puss till mina tjejer. puss till slagsta och puss till petra. puss till frida också. ja men älska mer, pussss till alla! och , hör gärna av er vaaaaaaaaaaaaaaaa
eller så följer ni oss på eskilstuna united bloggen!

wish me luck! siktar mot vinst

jiepp

nu sitter jag hos ludwig, jaa föfan,
här e även daniel simon louise emelie och victoria, och ludwig såklart men det förstår ju varenda kotte.
träningen var ju.. som vanligt. och har feting ont i min fot nu, eller lite överdrift men ont gör det. nu orkar jag faktiskt inte sitta och vänta på gothia mer, vill hare nuuuu!

livet e som det är

SLAGSTA RULES

tjejer

just nu vet jag inte vad jag ska göra.. allting är så konstigt ochjag saknar mina jävla tjejer såmycket. tovan kom hem förfan, så jag hinner träffa dig innan gothia, hannab kom heeeem du också, och fanny samma sak gäller dig! det är bara att komma hem på en gång. ni alla behövs jjust nu! hannal jadu, jag vet inte vad som hände först varu där sen var du borta? nee skämt och sido, men helt seriöst vad händer? kan ju inte säga att de e bra, känns ej såååååååå
louise emelie och victoria ni e nämligen mina kungar i detta ganska mörka rum, verkligen ljuset.
skulle jag kolla på bilder på oss nu skulle jag bli blöt i ögat, så jag undvikert!

jag behöver er nuuu mer än aldrig,
i love u alltid

bög

så jävla mycket oförståliigt just nu, ofattbart och ovanligt.. känns på något sätt lite opålitligt, oskönt och obra
så vad händer egentligen? skärpning. stöööööööört

gothia tagg just nu och riktigt slitet..

COMPLICATIONS?

BLANDAT!

först ska jag säga att det är en tjej i usa som vill köpa min matchtröja! min matchtröja bara för att jag heter wahlström i efternamn precis som hon gör, 4år är hon. haha så jävla komiskt måste jag säga! får se hur det blir med det, känns inte som jag behöver engagera mig i det eftersom det ändå inte är jag som kommer få några pengar för det..

sen måste jag säga att träningar dödar mig. just nu tränar vi inför gothia, två träningar hittils denna veckan! och dom har banne mig dödat mig , helt seriöst, har så ont i mina vader just nu!

lite hat ska allt in också! hatar personer som förändrar sig, hatar personer som prioriterar åt helvete så konstigt, hatar personer som inte kan skilja på rätt och fel! det finns så jävla mycket saker jag skulle kunna ta upp, men det orkar jag inte, ville bara skriva ner det och ska skita fullständigt i alla dessa människor. ta er i kragen och come back to the reality! en sak till, TA ER I BAKEN , hehe

tittat ¨på grejer om michael jackson hela dagen i princip, eller nej har varit i vingåker och shoppat också men skitsamma. fattar inte att han är död, att han inte lever längre? nej vet ni vad.. han vad fruktansvääärt jävla bra, det var han!

saknar mina tjejer så mycket

maxx-x-xat

alltså, göteborg var så jävla bra så jävlaa jävla bra! fattar inte hur mycket jag älskar götet.. massor med saker påminde om felicia också. men det var helt underbart verkligen! kan faktikst inte tacka alla nog, helt stört! louise du ska ändå ha mest tack, pusspårej. nu är det taggning inför gothia, back to götet alltså, och det kommer bli maxat det också

idag har det varit segt och träningen dödade mig, jag vill bara spy på träningarna när det är så! sen drog jag ut ett tag också

måste bara tillägga att jag är mobbad, aa!

tjena, hejdå, hejsan

dagen var ju.. lite konstig, vädret var skumt soom bara fan, men livet leker fortfarande. kvällen spenderades med anta och petra, mys. vi drog hem till victoria ett tag också, sen var det dags för mig att dra mig hemtå, tidigt ska man upp imorogn! jo för jag ska till göteborg imorgon och det ska bli så jävla äckligt roligt! nu ska jag tagga vidare, och även packa ner allt det sista, sen drar jag och louise!=D vi ska bo med elias linus och hammar, det kommer blir kungligt, jag vet det redan,!
och när jag tänker på göteborg då tänker jag självklart så mycket på felicia, så pusspårej


ha ett bra liv världen så ses vi när vi ses, javisst!