MAT I MITT HJÄRTA

hanna är ju nojjigare än nojjigaast , hon står just nu och testar kläder.. allt hon sätter på sig är fint men vissa duger inte .. nu har hon iaf bestämt sig och det blir jätte bra tycker jag.

vipps och nu har vi fixat fika, fyyyfan vad gott. smör och pepparkakor, macka, och digestive och smör och mjööööööööölk! livet e förjävla bra. snart ska vi gå hem till mig, käka och fixa oss, jossan kommer dit också. sen drar vi vidare till kjellbergs place ! jippiiyyeyeyeeeeeeeeee

i be jätte back! EE

SINGSTAR

guds goda verk, sing star. ja men det var klyftigt gjort utav dig gud, ohyes god. thank you for what your given us.  det passa in där riktigt ordentligt. singstar e fun de erre. kanske ska komma till saken varför jag skrivere. jo för att jag och hanna suttit nu hela kvällen och sjungit. min röst är för övrigt ännu hesare. och håller sig förhoppningsvis till imorrn =D  innan hanna kom hit var jag nere på stan med pungen virre fanny och lovisa och tove en snutt! , träffade även på my school angels.
nog om annat så ska jag spela med 93tjejerna imorrn mot 94tjejerna, hmm känns inte jätte bra nej nej. tränat en träning, eller vadå träning. dom hade match då och min hals var helt fucked up så gick ändå inte att göra något. vi får väl se hure går,men förhoppningsvis vinner den äldre klassen !:) sen blire paarteeeyyyy på kvälleen! taggad som fan
tjejerna åker också till skövde imorgon, mycket lycka till dom och hoppas på vinst ! felicia åker på sm imorgon hon också, futsal med damlaget, all lycka i världen till dig och alla andra !

jajamensan, back to buisness, ssleep tight, EE

JAJAMENSAN

vaknade för en stund sen, lite konstigt att jag inte sov längre. meeeeen ajaa, bidde ingen fotboll för min del. som rille sa,  " det kan ju vara så att det går över under natten, om inte chillla.." och eftersom min hals är fortfarande är no good, så chiiillar jag ! lite kurr i magen efter något gott, men frågan är ju vad det skulle vara.. får gå ner och kika snart. blir en riktigt chill dag, förutom att jag kommer döda alla på spanskan. föresten! finns inte ord för hur mycket jag ogillar spanska, jag klarar faktiskt inte av det, förjävligt tråkigt och torrt errree! jäla skit. måste kirra maassa saker efter skolan tills helgen. blir förhoppningsvis en bra helg! och vi får se om jag kan spela med 93 tjejerna imorgon!
i'll be back!

E

JIPPII YESS

ohja jag är hes fortfarande, hoppas på att det håller i sig nu! gjorde om min blogg lite nyss, hanna visade ju hur jag skulle göra idag i skolan, så måste ju firra lite med den. min hals är för övrigt som ett sprängt äpple, typ ajj. trött på allt plugg , och jätte glaad att det är fredag imorgon! ska träffa hanna då, det blir mysigt. nu tänkte jag sjunga lite singstar again så jag blir ännu mer hes, sen blir glass glassssss!

GLASS<3

nu lever jag på en av mina livsglöder. glass! förjävligt gott är det, just nu är det hulkenglass och jordgubbstrippel som gäller, känns riktigt bra, livet blir snabbt mycket bättre!!


LIVET E HÅRT

jag är ganska happy för en sak iaf, jag är hes, vilket jag verkligen gillar! tänkte att jag skulle sjunga lite singstar nu också så jag blir lite ännu mer hes.
dagen har väl varit ändå helt okej, fortfarande trött på livet. men bättre än igår. tänk att jag skulle träna med 93tjejerna idag, men halsen stoppadde mig väl ganska rejält. och föresten spelade vi match på deras träning, mot 94/95 killar. hahaha och madde hade inte vågat säga något för hon visste att jag inte ville komma på träningen då.. frågan är ju hur fan det kommer gå i helgen.. förjävligt svårt att spela med dom måste jag säga. men ajja jag får göra mitt bästa. dom var ändå bättre än jag trodde, speciellt maddie
nu e jag sliten, blir nog ingen träning imorrn för my hals. vi får väl se hur och var livet leder mig,

GRATTIS ÄLSKADE BROR

ja som sagt , min bror markus fyller dig. 18åår, inte dåligt, jätte grattis till dig, hoppas du haft en bra dag och hoppas du tar körkort snart ! =Dhaha
min dag har varit allt annat än bra iaf, pisss på allt. jätte depp nu, i know men livet e hårt
allt för tur att hanna petra empung och fellan finns


heipa, E

TRÄNING = TRÄNINGSVERK

efter denna  killer träning kommer jag ha träningsverk imorrn och resten av livet. kan vart ett av det jobbigaste jag gjort i hela mitt liv. men ett plus är ju att man blir starkare, men man får lida som bara faaaaan! min rumpa is killing me, har så ont så jag inte kommer kunna sova inatt. eller nu ska ja ginte överdriva , en ont görre iaf.. sova är något jag har väldigt stort behov av just nu, kan vara dags att knyta sig så man e lite pigg imorgon iaf. ser fram emot skolan lite bara, men endast jätte lite.
anyway så efter träningen så djurade jag, duschade och käkade lite smått, åkte ner  till sporthallen och kollade när tjejerna spelade match, de förlorade tyvärr men alla var duktiga, synd ba att domarn va sämst. men vaaskaman göra?! ,

kill me, eller vänta , jag är redan död.!


HEIPA, E

At this moment there are 6470818671 people in the world.
Some are running scared, some are coming home,
some tell lies to make it through the day.
 Others are just not facing the truth.
 Some are evil men, at war with good.
And some are good, struggling with evil.
Six billions souls. And sometimes .. all you need is one

GALET

just nu  e jag inte alls sugen på att träna, helt seriöst tror jag att jag kommer spy. orkar inte styrka skit, kan vara för jag e för klen, och just precis behöver lite styrka till mina små muskelklumpar.
igår blev jag firad av mina kusiner, förjävligt tokiga errom.haha fick pengar, och känns mycket bra att jag fått barnbidraget nu också ! catshing catshing.. jag drog hemifrån när dom drog ifrån oss.. åkte till limpan i hällby. där var då linus i egnaste person, hammar philip eric danne matte simon lovisa louise victoria fanny hanna och jag. alla drog vid 12 typ, förutom hanna och jag, vi var kvar ett tag till sen skjutsade linus oss till lundby, tacka gud för skjutsen linus, !!!!! vi sov där med våra vänner wallinder, simp, daniel och barret!
kvällen vart ju heelt okej, skön som fan varen iaf!
åhh jipppi nu ska jag åka på träning, please kill me , eller nått..

tack igen till linuss, ooch sen tack hanna och linus . haha ni e för goa

spring inte för fort,E

HÄR HAR NI DET!

historien om hanna. den har en början en mitt och ett slut. nu är ni bra nyfikna på vad de kommer stå i denna intressanta text. Hon heter som sagt hanna pernilla. och även lundqvist i efternamn. hennes liv har varit långt och vackert, men såklart äre ännu inte slut heller. hon har mycket att se fram emot , som alla ungdomar vid 15 års ålder! hanna bor för övrigt på söder, närmre bestämt i en lägenhet med sin mamma och sina systrar i skogsängen. lägenheter är väl ganska så stor, mysig erren i varje fall. hanna går just nu i 9an på odlarskolan. klass är jag inte helt säker på och tänker inte chansa vilt, kan ju bli heeeelt fel. förr i tiden gick hanna liksom jag på tunafors. en härlig fast dock mobbad skola. eller vänta, hanna var ju mobbare när hon var liten:) hon gick på folk som hon klassade som mindre eller ynkligare än hon själv, eller vare verkligen så ? nej. hanna var iaf kind of a tuffing & hårdning. precis som nu, hon står emot folk. vilket jag tycker e väldigt bra av henne. förjävligt bra rent utsagt. back to buisness, hon e brunhårig, men de e bara för hon badar för mycket i bajs. och just nu har hon varit med i en brand också, lite firehead så att säga. hon har blågröna ögon , typ som kattögon, riktigt vackra och stora erom, men jag säger bara akta er, kan vara svårt att ta sig ut fällan när man väl tittat in i dessa stora. hanna spelar innebandy , hon e ju skitbäst. ba rakt och rätt, så skare va. hannas bästa vän heter fanny ekström , och måste säga att de båda e riktiga godingar, men även förjävligt störda. men de e okej, jag gillarom ändå. just nu ligger hanna brevid mig , vi e på en lite utflykt. jätte dags för hela sverige att sova, så jag ska runda av denna fina story om min vän hanna. hon lever livet och mår mycket bra. kan vara lite trött då och då. ska avslöja att hanna förmodligen ska börja smid, vilket e ett enomt plus, HIHI taaack för mig, nu vet ni sisådär ungefär ca allt om min vän hanna.

heeeeipa

INTE ILLA PINKAT


SOM ALLTID


sov som en prinsesssa inatt. ändå riktigt skönt att komma hem och sova.  nu på morgonen har jag bara käkat och städat lite i mitt rum. snart ska jag gå och duscha, för mitt hår är förjävligt äcklig. haha. tänkt att träffa fanny en stund på dagen, kanske vickan också. men beror nog lite på när hon e claro, för mina kusiner kommer liksom hit vid 4 nån gång. vi ska fira min bror och mig. och vendela ska ta med sin söööta hamster, hmm om jag gillar djur, INTEEE. jag får väl hålla mig borta från kräket :) hah. senare ikväll tror jag att jag ska träffa hanna och co. och förhoppningsvis ännu en person.
det ligger dammråttor på hela mitt golv, dags att ta fram damsugarn och göra så de är gone ! mitt huvud står för övrligt väldigt stilla, är förvirrad som baara f*n

i'll be back, E

ÄNTLIGEN HELG

och jag är såklart tröttare än nånsin. har hänt förjävligt mycket idag. skolan som var skön, sedan drog jag ner på stan med karran och gick där ett tag, tträffade resten av laget och handlade och käkade hos maary. jätte trevligt, men ganska jätte död var ju jag... drog därifrån direkt till petra, där chillade vi med peter ett tag. sen drog han och massor med folk kom dit :) det var nog roligare för dom andra än vad det var för mig, tröttheten killar mig. var tänkt att jag skulle vara kvar hos perra all night long så att säga, men palla inte trycket så gick hem med min bror istället. träffade för övrigt på nyktra emma också! fun fun.
nu har jag slagit mig till ro äntligen, och ska banne mig sova. jag ska vara pigg tills imorrn, före första ska jag firas och förre andra ska jag göra något förjävligt roligt på kvällen, hoppas jag på! fett taggad e jag i varje falllll

heipa, sleep tight, E


it must be true, i dont know what else to do

BE GOOD PEOPLE

jaham,  träningsverk som vanligt, känns nästan inte som jag kommer ihåg hur det känns att inte ha det.. för att överdriva alltså. iallafall så hade vi basic imorse. det var faktiskt jätte roligt, men dog sisådär 10 gånger. sen vare bara chill lektioner kvar, vilket var jätte tur för jag orkade inte något annat än så. efter skolan stannade jag kvar ett tag och jobbade med svenskan, eller egentligen väntade jag på tessan. haha vi åkte iaf till träningen sen. gick ganska fort, och hade fotboll som uppvärmming, haha förjäävligt roligt! , parkerade mig framför datan på dirren när jag kom hem, sen gick jag och duschade och käkade. nu sitter jag här igen, även fast jag kan behöva plugga riktigt rejält. satt och gjorde svenskan för ett tag sen , men sen tänkte jag. ähh göre imorrn iställe. brukar ju låta så. meen måste fåre gjort imorrn så det löser sig. nu e jag fett dead, orkar inte kolla på den förbannade handbollen. ska sova nu så jag är pigg imorrn,
för övrigt ska vi i gamla basketlaget käka hemma hos maria imorgon. riktigt mys, sen ska jag träffa petra och marre hade jag tänkt :) ser fram emot helgen.!!!!

simma lugnt, E


<3

FÖRBANNADE UTMANING

känner mig faktiskt tvingad.. :)
Jag blev utmanad av mandiz :) men nu vet inte jag hur man länkar..

Regler:

1.Länka till den som taggat dig
2.Berätta sju personliga sanningar om dig själv
3.Tagga sju personer i slutet av ditt inlägg
4.Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de uppmärksammar att de blivit utmanade.

SANNINGAR:

1. Glass e bland det bästa jag vet
2.  ibland gillar jag skolan mer än allt annat
3. jag vill komma nånvart i fotbollen
4. varje vecka längtar jag till helgen
5. tjejerna är det bästa jag vet
6. p, h & m räddar mina dagar
7. jag börjar tröttna förjävligt på basket!
Jag utmanar everybody

TRÄNINGSRUMPA

jag pissar på träning, heeelt seriöst. jag orkar verkligen inte med det. träningsverk har jag också från den där styrkan  igår, ajsingbajs. plus att vi har basic imorrn, det kan ju inte bli bättre! elleeer? iallfaall så var skolan jätte chill och mys, pussssss! skrillor idag igen, dreamteam verkligen. vi vann alla matcher med hur mycket som helst, millan och sara fel fria. stenseriösa är vi !:) stannade kvar i skolan för det var så förjävligt roligt. eller så vare fför jag skulle göra klart den fförbannade labben. haha gick inte bra nånstans, vart jätte stressad på slutet, skrapade ihop nått G aktigt och lämnade in. skitsamma vafan. sen drog jag på träning, inte kul alls. efter det följde terre med hem och duschade och keka, sen drog vi ner till sporthallen och kolla på de kassa damlaget. som vanligt förlorade dom, och matchen var ju så jävla rolig att jag nästan somnade på emelies ben, men dee E okej! nu ligger jag och halvsover, funderar på att göra det helt. hmm, schööönt jue

palla orka, E

MY BIRTHDAAY

ja men nu var väl dagen i stort sätt slut. har varit lite upp och ner, skolan var ändå mys men var inte på jätte humör ändå. tärningen i skolan ggick som igår ungefär, piss och skit.  efter skolan drog jag ner på stan träffade empa och hade våran tradition. sen drog jag på träning, jobbigt med stryka och skit, men gick ändå förvånansvärt bra. haha efter det drog jag hem och duschade och fixade mig fort, sen kom marre hanna petra och frida. vi käkade gott  och äntligen fick jag mina presenter! mycket lycklig var jag ju, hahaha fick iaf singstar, en schnygg skjorta, lite småsaker och pengar och presentkort. deeee E naaajs. tjejerna har dragit nu och jag borde tänka på refrängen. borde även tänka på min labbrapport som jag ej är claro med. ajrrååå. kvällen empa och en annan viss räddade min dag!

tack alla vänner osv:) haha

GRATTIS LOOOUISE

killer day idag, måndagar i mitt rumphål. fast idag var det faktikst riktigt chill, dagen gick fort som stryk fast trött var jag däremot. efter skolan drog jag  hem jätte snabbt och packa väska och käka lite smått, sen åkte jag till sporthalllen där några av tjejerna var med perra och latjade lite. ganska  så roligt ju!:) fick träffa födelsedags louise också, och måste säga jätte grattis till dig för det, och även för att du kom med i nån rix grej, fyfan inte illa pinkat. och inte en dålig present heller :) sen efter det åkte jag direkt till tunavallen för träning. ollon träning, helt seriöst jävla skit. fast det var ändå lite roligt för det gick så illa.. HAHA nu ligger jag och chillar. ska fortsätta med mitt pluggande, eller nej föresten, börja. går inte framåt direkt..
ohyes, imorrn fyller jag också!:) grattis, tack alla vänner . jippiiiii

spring inte för fort, E 

SLEEP NEEDED

bidde ingen träning för min del, jag orkade helt enkelt inte.
istället träffade jag hanna och tove och gick ner till sporthallen och kikade lite handboll, eller tove hade egen match så hon gick till samlingen på direkten typ. inte så jätte kul vare i sporthallen , ganska jätte segt. sen är jag förjävligt trött. skulle behöva sova nu. men jag och hanna drog iaf hem till henne ett tag, var där en timma kanske, sen drog jag ner och träffade några av tjejerna och kekade kebab. fortfarande inte JÄTTE sug efter det, men det var gott iaf :) kul att träffa bögarna också. nu ligger jag hemma och försöker plugga, det går ju lite sisådär vaaaaaa, än så länge hare inte gått nånting framåt! tänkte träna lite handboll imorrn med tjejerna, haha vi får väl se hur det går :)
by the way, jag tror jag är senil
senilelin &  skelin, hmmmmmmmmm


simma luuugnt, E

baby

HELVETES PISS SKIT

alla dessa jävla träningar, dödar mig överallt!i idag ska jag stå över, för jag orkar verkligen inte, värsta träningen idag också. fyspass. börjar känna av min ljumske nu igen också, jäääla skit.
pissar på allt just nu, och detta eviga plugg också. man kan ju lika gärna sätta en pistol mot huvet
ollon vad jag är trött också
 
possittivt värre vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa


dra, E

WAAEEEEH MAGONT

heelt sick vad jag var trött igår, en zombie var vad jag var. kvällen började iaf hos simon och slutade hos hanna, mer orkar jag inte förklara. före är ju ganska kompliserat måste jag säga.. och måste tacka philip föru skjutsade oss. very nice of you.
back to buisness, jag ligggggggger hos hanna bannana nu, både tove och hon ligger och sover, och jag, njaae det är klart att inte jag kan sova, men vadå klockan är 9, det är stört, jag kan alltid sova annars.. meeeeeeeeeeeen men,, jag har förjävligt ont i magen, länge sen jag var såhär hungrig, samma sak gällde igår. när vi kom till hanna käkade jag två bullar och massa pepparkakor, det vart jag ju lite mätt på i varjee fall:) men nu äre lika illa igen. riktigt sliten i kroppen är jag också, så blir nog ingen träning för min del. styrka bajs osv i min rumpaaaaa

simma lugnt E

JIIPPI

ja men jaaa, det blev vinst efter en riktigt spännande match. låg under med 1-0 i halvtid, sen vände vi till 1-2 någon gång, och höll det till slutet. riktigt bra gjort :) kul att spela var det också, och fick mer speltid än jag räknat med, så kan ju verkligen säga att jag är nöööööjd!, ohjaaaapp. om jag ska vara ärlig har jag ingen aning om vad som händer nu, jag antar att det är ett till steg, så dit gick vi väl vidare. haha nu återstår det bara att se om jag är med i laget då.

anyway så erre så att det blir feting mys idag. tror jag iaf. nu sitter jag hemma och bara chillar och diggar ganska jätte mycket musik. senare ska jag hanna och tove hem till ludwig och kolla på någon jävla handboll, sen ska jag och tove sova hos hanna. det var inte igår vi var med dom, så är väl på tiden tycker jag :)

smile , E

some pict av idag!

FUTSAL SM

igår var helt okej ändå, eftersom tove och hanna hade träning blev det lite segt, men gjorde absolut ingenting. åkte iaf ut till douglas i gillberga. bubblade och tog det lugnt. åkte hem tidigt och gick och la mig nästan på direkten

futsal sm vare! mjo faktiskt inte jätte trött i morse, så tog mig upp utan problem, tog mig till vilsta och såådär. spelade match mot något gotlandslag, dom var väl egentlgien helt okej, eller joorrå. vi vann iaf , jipppiii. 5-2 varte. måste säga att jag tycker att alla gjorde en bra match. just nu sitter jag hemma och chillar, ska fåå i mig nått i magen så jag inte dör ,sen åka till vilsta igen, match again 15. hoppas på repris fast ännu bättre.
ikväll blir det iaf hanna och tove, sen vad vi ska göra det återstår att se :) HE-HE

jag återkommer som bara fan


simma lugnt, jag e trött E

SCHKOJJJ

JUST FAN, träningsverk har jag också som jag sa, ja visstereee. magen armarna och så vidare, jobbigt värre må jag säga!
så jeffla nervös inför imorrn e jag också så det är heeelt sjukt. fast det släpper nog tills imorrn, eller så blire bara värre. wish me så jävla mycket luck!

du å jag
du gör mina dagar alla dagar i veckan hela tiden, så erre


JAG ÄR EN FRYS

jag kommer få men för livet tack vare träningen i morse. har då aldrig i hela mitt liv frysit så mycket någon gång, kan varit 10 minusgrader ute, och ändå hade jag 3 tröjor på mig, och dubbla underställsbyxor och mjukisar över, men fruktansvärt kallt vare, och blev ju inte varm på ett riktigt bra tag! småfrös väl lite hela dagen i skolan, eller vart väl inte så värst mycket skola. två lektioner, och inte mycket till lektioner må jag säga. efter skolan drog jag ner på stan med perra och träffade martin och marielle. då fick jag minsann känna på kyla igen och nu har jag varit hemma i två timmar snart, och jag är fortfarande inte varm. ganska jätte sjukt, och apro på det, jag tror jag kommer  bli sjuk.
iallafall så tror jag hanna hanna jag och tovan ska åka till gillberga snax, jätte mysssss:)

gört, simma lugnt! E

KEBAB?

hmm, både jag och hanna har funderat lite på en sak, kebab..! och vi båda kom fram till att vi inte har lika stort sug kvar längre, ska nog försöka hålla oss ett tag och sen kommer  nog suget tillbaka ! , eller kan ju iaf hoppas på det :)
kebab, come back!
saknar dig
vi glider isär
what happends?

jaja fick lov att lägga till det :) för övrigt. puss på perra marre och hanna!


TRÖTT SOM STRYK

jo men som sagt är jag riktigt riktigt trött. venne riktigt varför eftersom jag gick och la mig ganska så tidigt igår.. sliten e jag och orkar verklgein inte träna nu, UTE, på tunavallen, om jag kommer frysa arslet av mig.. skjut mig
skolan idag var ganska skön, basic på morgonen. var inte så jätte jobbigt , men får väl se, så kändes det förra gången också sen fick jag jätte träningsverk dagen efter.. jipppiiii. sen vare bara jätte chill lektioner , och när jag slutat gick jag med simon och rasmus hem till hanna där många av tjejerna var. det var ju fun att gå med dom :) de sjöng iaf sing star för fulla halsar när jag kom , hann inte vara där så länge , drog med felle hem. eller fastnade på stan själv för jag inte orkade gå hem. sen hade hanna varit och tränat så väntade på henne och rebecca sen åkte jag med dom hem ! just nu ligger jag och tare jätte lugnt, seg  i hela kroppen och trött som fan. men jo som sagt, träning nu. sen äre väl dags att ta tag i pluggandet också. jippiiiii DÖÖÖ.
yeyeye, fredag imorrn, skönt som bara fan. hoppas på en riktigt mysig och bra helg också!

simma even lugnare, E

ICE BABY ICE

skolan rullar på precis som vanligt, bara för skoltrött just nu,. fast sån tur e det  ju att det är förjävligt roligt i skolan!  långa och jobbiga dagar sliteer riktigt ordentligt på en, så e jag trött? ohja. fått problem med ljumsken nu igen efter cupen i helgen, den ska vi inte nämna föresten, bara att vi var bäst egentligen men ändå, min ljumske går iaf framåt nu, tror det är ganska mycket bättre
i skolan idag var vi på isstadion, för jävla mys! kul var det också, lite kallt och blött nån gång ibland men jag var ändå på topp. spelade lite match, och mitt lag var jätte bäst och vann varenda match, dreamteam , marre dessan linnea och sofie. jipppiiii. efter det blev det att stressduscha för att hinna med bussen till skolan, sen var resten av dagen ganska chill. efter skolan drog jag bara hem för en gångs skull och tog det lugnt, bblev ingen träning idag heller för min ljumske, tänkte vila upp den inför helgen och träningen imorrn. föresten så blev jag uttagen till SM med united nu på lördag, jippppppii

just nu ligger jag här med hanna, jätte mysigt erre :) kan egenltigen behöva plugga lite, men det klämmer jag in någon annan gång!


simmaa lugnt, Ee

RELAX

jaaa vad ska man säga om lovet , det har varit ganska så jävla jätte bra!
avslutningen var helt okej, förutom att det spårade riktigt rejält och haade en match dagen efter, men var mycket mys med elin brevid sig iaf. träffat tjejerna nästan varenda dag. jul var också helt okeej, fick en tiny dator som jag är jätte nöjd över :) föör övrigt har jag varit med vänner nästan jämt och ständigt och inte haft tråkigt många stunder. nyår vart  riktigt lyckat trotts alla små händelser och allt det där. och nu dom senaste dagarna har man ju bara levt och gjort allt för att skolan inte ska komma.. eller nått. iaf så vart lovet lyckat :)
love, friends and family

imorrn erreee ju skola också, rikttigt pissigt att börja plugga igen och all dess träning som sliter sönder min kropp:) men som tur ärr har jag mina älsklings tjejer där som räddar mina dagar. i missed you like hell på lovet, speciellt till kryckan!!. nu måste jag knyta mig  för blir en jobbigt dag tomorrow, pussssss