VARJE ANDRA CHANS BÖRJAR MED ETT FÖRSTA STEG

bloggande har aldrig varit min grej, men nu ska jag försöka ge det en chans.

sommarlovet har varit riktigt bra hitils. Vädret kanske inte har vart det bästa men förhoppningsvis kommer det.  Midsommar var riktigt roligt men vart kaos tillslut med 4 stulna telefoner och 800 kroner. Så nu har jag ny mobil och har inte alla numer så alla vet. Var i Stavanger (norge) med laget. och jag måste säga att det var så himla kul, och jag är grymt glad att vårt lag är så bra även fast det inte gick så bra där borta. Efter vi hade spelat alla våra matcher mot Danmark, Norge och Finland så skulle vi klättra uppför preickestolen. Det var en stor upplevelse och vi som klättrade var grymt duktiga. vi klättrade både upp och ner på 2 timmar medans några sa innan att det skulle ta 2 timmmar upp och 2 timmar ner. Resan var mycker lyckad iaf.

Nu på senaste tiden har jag mest varit med Felicia och Hanna. De andra tjejerna är ju i Göteborg på Partille och jag känner verkligen att dom är borta för jag saknar dom så.. Har varit i vilsta två dagar i rad med sköna tjejer och killar =) härligt väder har det varit nu också men verkar som det går tillbaka till det gamla vanligt tråkigt vädret. Hanna och jag hyrde filmer häromdagen också, blev phatgirlz, dreamgirls, on the line och step up. Alla filmerna var extremt bra. Har blivit en del filmtittade på senaste tiden :)

Imorrn ska jag åka till Stockholml och fira min faster som fyller. Innan hinner vi förhoppningsvis shoppa lite, skulle behövas innan GBG !=D Ska dit vid Gothia med mina föräldrar och Felicia och jag känner verkligen på mig att det kommer bli hur bra som helst! längtar gärnet faktiskt.

skönt att tjejerna kommer hem imorrn, allla förutom emelie :/  glömde föresten att säga att jag kommit in på smid!, nu väntar jag bara på klasslistan =)

jag önskar att du aldrig kom in i mitt liv nu när det här har hänt


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback