I BELIVE I CAN, I BELIVE I WILL

dagen började segt en kortis sen åkte jag och mötte louise sötis och bytte tillbaka våra grejer =) sen satt vi oss och skickade musik. haha , sen var det iaf   dags att säga hejdå.. nu ses vi inte på vad är det 8 dagar tror jag.. :och en sak till, jag saknar empa så jag dör. sen när jag kom hem såkäkade jag och hojjade till barris =), och där var linus också, spelade lite kort och sedan kom fanni också.
Vi klippte gräset lite, och då menar jag verkligen klippa. Fanny och jag klippte med sax
Sen bröjade vi grilla och precis innan maten kom jag på att jag kunde åka hem och hämta honey filmen asso. så då cyklade jag hem, har aldrig dampat så hårt på en cykel. jag speedade och hämtade den iaf och senfick jag tillslut käka =) sen tittade vi på honey, precis lika bra som vanligt och jag blir galen på ungarna som är så jälva duktiga och söta !
vi tittade på en till film också, vilken det var har jag ingen aning om, men rba var den iaf =) riktigt kul att träffa både hanna och fanny. fast sen vart det farväl igen, och nu ligger jag här. tänkte gå och lägga mig nu för en gångs skull, känns som det blivit lite för sent den senaste tiden. men livet leker och jag älskar det

snart är det GBG också!!!!Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback